Marts 2008: Bygge atter lukningstruet!

Alle gode kræfter må atter sættes ind for at lægge pres på politikere og forvaltning.

Siden efteråret 2006 har vi kæmpet for at bevare Bygge legepladsen i Frydenlund området. I 2007 har Bygge fungeret dels som SFO for Frydenlundsskolen og dels som sattelit tilbud for ungdomsklubben på Peter Fabersvej.Vi har nu modtaget et notat fra kommunen vedr. mulige scenarier for fremtiden som kort fortalt består af 2 muligheder:

1. Nuværende klubafdeling på Spættevej flyttes til Musvågevej 32
2. Fuldstændig lukning af SFO-afdeling på Musvågevej 32

Læs notatet i sin helhed ved at klikke her

At lukke Bygge vil være fuldstændigt absurd og uansvarligt - set i forhold til områdets behov og set i lyset af de sidste måneders begivenheder i andre lignende områder. Læs mere herom i brevet til Louise Gade og byrådet fra maj måned sidste år og deltag i mødet onsdag d. 26. marts kl. 19 - 21 på Bygge - se under Nyheder til højre på siden.

----------------------------------------------------------------------------------------

BYGGE er en kommunal byggelegeplads, som ligger i Frydenlund i Hasle, Århus V.
Et pragtfuldt sted, der er et åndehul for området og selvfølgelig især for de børn og unge, som bruger BYGGES muligheder. (Læs mere om Bygge i denne artikel) 
Desværre er BYGGE én af de institutioner i Århus kommune, der med de planlagte besparelser og nedskæringer for 2007 går en meget usikker fremtid i møde
Derfor har en gruppe bekymrede forældre taget initiativ til denne hjemmeside, hvor vi løbende vil informere om de aktiviteter, der igangsættes for at sikre fremtiden for BYGGE.

Læs nærmere ved at trykke på de forskellige links i venstre og højre side og herunder......


Læs støtteudtalelser fra 
institutioner og boligforeninger 
i området - KLIK PÅ STJERNEN:


Læs om Byggelegepladser som en del af den danske kulturarv - indskrevet i Kulturministeriets officielle kanon for børnekultur - klik her

Henvendelse til Kulturminister Brian Mikkelsen fra forældregruppen - Læs her

Læs mere om Byggelegepladsen Musvågevej: http://www.byggelegepladsen.dk


Kom på vores mail liste og få besked om nye initiativer og informationer. Send os din mailadresse på: bevarbygge@bevarbygge.dk

 

Kontakt / skriv til forældregruppen "Bevar Bygge":
bevarbygge@bevarbygge.dk

 

 

 

Underskrifter overrakt til Borgmester Nicolai Wammen:

Borgmester Nicolai Wammen får overrakt de over 1000 underskrifter indsamlet i lokalområdet under overskriften "BEVARBYGGE" 

 

 

 

 

Link til test